Egy építkezés nem játszótér. Elmondjuk miért.


Biztos Te is tapasztaltad, hogy egyre több építkezés zajlik a környéken; irodaházak, lakások, családi házak találnak új bérlőkre - sokan már az építkezés közben szeretnének előre gondoskodni a későbbi biztonságukról. Teszik mindezt a szakértők szerint nagyon bölcsen, hiszen előre gondolkozva sokkal tudatosabban kialakíthatjuk a szükséges védelmünket. 

Ezek az építkezések nemcsak a leendő tulajdonosok számára izgalmasak, hanem a fiataloknak is. Sokan - talán csak korai szakmai érdeklődésből - jó mókának találják, ha belógnak egy-egy ilyen helyszínre, és ha mást nem is, kicsit elbújnak a világ elől. Ha károkozás nem történik, akkor is veszélyes tud lenni ez a mutatvány, hiszen az építkezések idején a terület akár életveszélyes is lehet.

Sok esetben a nagyszabású beruházásokat kamerarendszerekkel védik a kivitelezők. Ilyen esetben a biztonságtechnikai cégek videokontrollos távfelügyelettel vizsgálják a helyszínt, és amikor valami mozgást látnak, akkor kivonulnak a területre. 

Talán nem is azért, hogy ne keletkezzen kár, de az életveszély, amit a még nem stabil szerkezet jelent, bizony nem játék.

Egy távfelügyeleti cég nagyon sokat tehet a védelmünkben, de ha mi nem vagyunk a helyzet magaslatán, akkor hiába a segítő kéz. Keresd kollégáinkat a részletekért!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért