Biztonságban otthon minden körülmények között


Sokan szeretnek elutazni a hosszú hétvégéken, azonban mindig rizikós több napra magára hagyni az otthonunkat. Minél többször utazunk el, annál nagyobb az esélye, hogy egyszer történik valami. Éppen ezért érdemes olyan megoldást keresni, ami biztos és hatékony. Természetesen a Patentnál van olyan opció, ami teljesen megfelelő.

Kis lakások, családi házak esetében is felmerül a kérdés, hogy milyen biztonsági óvintézkedések szükségesek, hogy otthonunk ne legyen betörés áldozata.

Ha gyakran utazunk el – vagy csak több órára üresen hagyjuk a házat – hiszen dolgozni, bevásárolni mindenki jár… -, érdemes távfelügyeleti rendszerrel ellátni az otthonunkat, ugyanis nem mindenki elégszik meg a riasztó beszerelésével, és ez az egyre növekvő értékek mellett érthető is.

A Patentnál ezzel a megoldással folyamatosan figyelemmel kísérik a lakást, házat. Ha mozgást érzékel a beltéri szenzorunk, beindul a füstérzékelő, vagy éppen mi kérünk megerősítést, hogy minden rendben van-e, a Patent munkatársai kiérkeznek a helyszínre, hogy minél előbbi szakaszban elcsípjék a káreseményt.

Természetesen irodák esetében is fennáll a kérdés, hogyan biztosítsuk az épület és a berendezések biztonságát. Bizony ezekben az esetekben pláne fontos, hiszen a céges papírok, iratok mellett nem egy drágább számítástechnikai eszköz, akár nagyobb mennyiségű készpénz is lehet az épületben. Ilyenkor elvárt, hogy a kulcsra zárás mellett más megoldást is alkalmazzunk.

Ha Te is nyugodtan szeretnéd tölteni a hétvégéket és a mindennapokat, bízz a patentos kollégák szakértelmében! 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért