Otthonunk, családunk védelme mindennél fontosabb


Szinte nincs olyan család, akinek az ismeretségi körében ne lennének házvételre, -építésre rábólintó emberek. Ha éppen mi vagyunk az érintettek, érdemes fontolóra venni pár trükköt, amelyekkel hatékonyabb és védettebb lesz az építkezés.

Plusz energia- és pénzráfordítástól mentesülhetünk például, ha házunk biztonságára már az építkezéskor gondolunk, hiszen az érzékelők, kapcsolók beépítése ekkor sokkal egyszerűbb. Sok esetben már ilyenkor érdemes védeni a berendezési tárgyakat, építőanyagokat, hiszen az éjjelente üres ingatlan nagy kísértés a betörőknek.

Kamerarendszeres távfelügyelettel könnyedén ellenőriztethetjük az ingatlant és környékét, az illetékteleneket pedig idejében tetten érhetjük.

Ne felejtsük el, hogy ezeknek az eszközöknek kettős haszna van: egy építkezés veszélyes hely, így sok esetben életveszélyes helyzetek kialakulását előzhetünk meg velük.

A patentos jármű - akár egy rendőrautó - mindig visszartó erő, de megelőzésre nem használható, ezért szükség van kiegészítő óvintézkedésekre. Ne kockáztassunk, hogy még beköltözés előtt kifosztás áldozata legyünk!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért