A rendezvényeken is fontos a biztonság


Jelenleg a koronavírus-járvány megnehezíti a mindennapi életünket, de a beoltottak számának növekedésével enyhítenek a szigorú szabályokon. Remélhetőleg a nyáron már újra visszatér az élet a normális kerékvágásba.


Összeszedtünk pár dolgot, amelyeket érdemes meggondolni mielőtt egy rendezvényre vagy fesztiválra utaznál.

1. Tájékozódj az adott eseményről, a pontos helyszínről, fellépőkről, szabályokról!

2. Csekkold az időjárást!

3. Ha több napra mész mindig legyen nálad pénz, elegendő ruha, tisztasági csomag és nedves törlőkendő, valamint a többi között fontos még a naptej, valami fejfedő és a gyógyszer.

4. A mobilod legyen feltöltve, vigyél hozzá töltőt!

5. Mielőtt elindulnál az adott eseményre ellenőrizd, hogy az otthonod biztonságos-e!

6. Vigyél magaddal kézfertőtlenítőt és tájékozódj az aktuális járványügyi szabályokról.


Napjainkban attól sem kell tartanod, hogy egy fesztivál nem biztonságos, ugyanis a szervezőknek kötelessége megfelelően biztosítani az adott rendezvényt.

Ebben nyújthat segítséget a Patent Security. A cégnek fontos, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő a legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját. Ma már korántsem elég, ha egy-egy rendezvényen a szervezők a kapuba állítanak egy-két biztonsági őrt. Az ő helyüket átveszik a felkészült és képzett biztonságtechnikai szakemberek. Ők azok, akik már nemcsak méretükkel, de a szakmájukban átélt tapasztalattal és a folyamatos továbbképzéseken megszerzett tudással vannak felvértezve.

Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért