Biztonságban egyedül is



Napjainkban egyre több az egyszemélyes háztartás. Valljuk be fiatalon felszabadító érzés önállónak lenni, amikor már a magad ura vagy és elköltözöl a családodtól. Ha egyedül élsz az egész lakásodat úgy rendezed be, ahogy neked tetszik. Két ember ízlése sokszor eltér egymástól, de így nem kell kompromisszumokat kötnöd. Jobban megismerheted saját magadat, te osztod be az idődet, nem kell máshoz/másokhoz alkalmazkodnod.

Az egyedüllétnek azonban hátrányai is vannak, ilyen például a magány. Ha lebetegszik az ember akkor egyedül nehéz megbirkózni a mindennapokkal, sőt nem gazdaságos egyedül fenntartani egy háztartást. Arról nem is beszélve, hogy egy másik ember jelenléte biztonságot nyújt. Ha egyedül vagyunk, akkor hajlamosabbak vagyunk a félelemre, nem beszélve az idősebb emberekről.

Az idősebb korosztályban sokan élnek egyedül és a koronavírus-járvány miatt még a szeretteik sem tudják őket meglátogatni. Szerencsére a 21. században már léteznek olyan szolgáltatások, amelyek növelik a biztonságérzetet. Sőt a cég innovatív Smart Alarm System rendszerével akár egy nap alatt is biztonságossá válhat az adott lakás, fúrás-faragás nélkül. A riasztó eszközeit telefonos applikációval bármikor és bárhonnan kezelhetjük, és ehhez több ember is kaphat jogosultságot a saját telefonjáról, így akár távolról is gondoskodhatunk egyedül élő idősebb családtagjainkról is.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Forrás:

https://velvet.hu/trend/2012/04/10/10_ok_amiert_egyszerre_felszabadito_es_lehangolo_e

gyedul_lakni/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért