Felújítás közben gondolj a biztonságra is!


Egyre több időt töltünk otthon a koronavírus-járvány miatt. Ha pedig már egyszer így kell lennie, miért ne töltenénk el hasznosan az időt?

Most a különböző állami támogatásoknak köszönhetően és a sok otthon töltött idő miatt rengetegen barkácsolnak és kezdtek lakásfelújításba. A felújítási költségekbe érdemes beleszámolni a lakásunk biztonságát érintő beruházásokat is.

Ha nem tervezünk túl nagy átalakítást, akkor a Patent Security innovatív okos rendszere a legjobb választás. A Patent Security SAS, vagyis Smart Alarm System rendszerével elfelejtheted az átfúrt falakat és a hosszú kábeleket, sőt a dizájnos megjelenése miatt könnyen az otthonod díszévé is válhat. A riasztód eszközeit telefonos applikációval bármikor és bárhonnan kezelheted, és ehhez több ember is kaphat jogosultságot a saját telefonjáról. Az egész rendszer vezeték nélküli, így a le- és feltelepítés is nagyon egyszerű.

Ha a felújítás nagyobb kaliberű, akkor érdemes a Patent Security klasszikus riasztó- vagy kameraberendezését választani.

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért