Koronavírus és home office.... na de mi lesz az irodával?



A koronavírus-járvány sok munkaadót rávilágított arra, hogy milyen hatékony megoldás a home office. A legnehezebb időszakokban üresen álltak az irodaházak, a gyárépületek, és a raktárak. Érthető módon sokan aggódtak a cégük épületében lévő értéktárgyakért, berendezésekért, vagy kíváncsiak voltak arra, hogy mi történik jelenleg az épületben.

Ebben nyújt segítséget a Security Patent internetes kamerarendszere.

A régebben használt multiplexer és videomagnó kombinációjából álló szalagos rendszerek mellett napjainkban átvette a főszerepet a digitális, számítógépes rögzítés. A digitális formában tárolt képek visszajátszása, tárolása könnyebb és egyszerűbb. Interneten keresztül ellenőrizhető az adott cég irodája, telephelye, így a tulajdonos akár a világ egy távoli pontjáról is figyelemmel kísérheti a vállalkozását, munkatársait.

Mindemellett a rendszernek számos biztonsági előnye is van. Egy esetleges baleset, vitatott szituáció, de akár egy lopás, vagy betörés is pillanatok alatt visszanézhető, és kellő bizonyító erővel szolgál a hatóságok előtt. A felszerelt kamerák látványa a legtöbb esetben kellő visszatartó erő a bűnözőknek.

A kamerás megoldás egy jól beállított és a biztonsági céghez bekötött riasztórendszerrel együtt igazán hatékony.

Cégünk csak a legjobb, legmegbízhatóbb márkákat használja, amely rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének a minősítésével.

Válassza Ön is a legjobbat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért