Már applikáción keresztül is intézheti Patentos ügyeit


A digitalizáció korát éljük és az okos eszközök fejlődésével már rengeteg dolgot intézhetünk online. A Google Play és az App Store különféle alkalmazásokat kínál a mindennapjaink megkönnyítésére. A Patent Csoport is arra törekszik, hogy az ügyfeleit a legmodernebb technikákkal és eszközökkel szolgálja ki, így a cég az elsők között van - a vagyonvédelmi cégek sorában - amely megjelent az app áruházakban.

Egy régi álom valósult meg a myPatent nevű alkalmazással, amelyet azért hoztak létre, hogy az ügyfelek egy könnyen kezelhető, és hasznos alkalmazást kapjanak.

A myPatent használatához regisztrálni kell, amelyet mobilkészüléken vagy a www.mypatent.hu weboldalon végezhetsz el. A regisztrációt követően magadhoz rendelheted a szerződésedet, vagy szerződéseidet. Ehhez szükséged lesz az ügyfélazonosítódra, miután azt megadtad, a myPatent admin megerősíti, hogy jogos felhasználó vagy.

Az alkalmazás főbb funkciói között szerepel például a szerződés egyes adatainak megtekintése, vagy a számlanyilvántartó, sőt az applikáción belül számlafizetésre is van lehetőség a SimplePay online bankkártyás fizetés segítségével.

Részeletes információiért fordulj hozzánk bizalommal, vagy látogass el a Google Play vagy az App Store felületeire és keress rá a myPatent applikációra!


https://apps.apple.com/se/app/mypatent/id1540286667

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.different.mypatent

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért