Ne feledkezzünk meg ingatlanunk védelméről sem


Életünk talán egyik legnagyobb befektetése egy lakás vagy ház megvásárlása. Hosszú ideig gyűjtögetünk rá, keressük a megfelelő ingatlant.

A vásárlást megelőzően azonban sok szempontot figyelembe kell venni, ilyen például az adott ingatlan elhelyezkedése vagy az állapota. Érdemes utánajárni, hogy volt-e nagyobb felújítás a házban/lakásban, milyenek a szomszédok, vagy hogy mennyire alkuképes az eladó. Az ingatlan megvásárlását követően átalakíthatjuk azt a saját stílusunknak megfelelőre. Esetleg felújíthatunk benne egy adott részt, átfesthetjük a falakat, vagy új bútorokat vásárolhatunk.

Fontos, hogy soha ne feledkezzünk meg az ingatlan és vagyontárgyaink megfelelő védelméről sem. Akár lakásban, akár családi házban lakik az ember, szeretné az értékeit, saját magát és szeretteit biztonságban tudni. Ebben segít a Patent Security, amely Magyarország öt meghatározó vagyonvédelmi vállalkozása közé tartozik, és a cég a mai napig teljesen magyar tulajdonban van. Csaknem kétszáz munkatárs dolgozik a Patent csoport győri központjában, és a területi igazgatóságokon, így Sopronban, Mosonmagyaróváron, Pápán, és Zalaegerszegen is. A cég 24 órás állandó felügyeletet biztosít az adott település bármely pontján, és riasztás után percek alatt a helyszínére érkezik a beavatkozó csoport.

Sőt, ha nem szeretnéd a lakásodat/házadat átalakítani, felújítani arra is van megoldás. A Patent Security SAS, vagyis Smart Alarm System rendszerével mindezt elfelejtheted. Ez egy vezeték nélküli, innovatív okos riasztó rendszer, amelyet telefonos applikációval bármikor és bárhonnan kezelhetsz.

További információért keresd fel a weboldalunkat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért