Nyaralás alatt is biztonságban


Remélhetően hamarosan enyhítenek majd a korlátozásokon és újra visszatérhet az életünk a megszokott kerékvágásba. Sokan már a nyaraláson gondolkoznak, azonban arra érdemes megfelelően felkészülni.

Ha autós útra készül a család a következő dolgokat ne felejtsd el:

1. Az autó legyen útra kész, így például legyen megtankolva, és ellenőrizd a műszaki állapotát.

2. Személyi okmányokat se felejtsd otthon!

3. Legyen nálad elsősegély doboz és a koronavírus-járvány miatt steril arcmaszk, és kézfertőtlenítő! Azon kívül a fájdalom- és lázcsillapító, a gyulladáscsökkentő szerek mellett a probiotikumok, székletfogó, hashajtó, illetve hányinger és émelygés elleni tabletta is jó, ha van nálad. Fontos, hogy a vitaminokat sem szabad otthon hagyni, és a rendszeresen szedett gyógyszereket!

4. A folyadékpótlás is kiemelten fontos. Mindig legyen nálad elegendő folyadék!

5. Mindig készíts útitervet!

6. Gondoskodj a megfelelő ruházatról, rétegesen öltözz!

Ha nyugodtan szeretnéd tölteni a szabadidőd akkor fontos, hogy az üresen hagyott lakásod miatt se idegeskedj, mert az kiváló célpont lehet a betörőknek. Szerencsére a riasztórendszereket folyamatosan fejlesztik, amelyekkel megvédheted otthonodat az illetéktelen behatolóktól. A Patent Security SAS, vagyis Smart Alarm System rendszere egy 21. századi innovatív okos riasztó rendszer, amellyel akár egy nap alatt is biztonságossá válhat az otthonod. Sőt a riasztód eszközeit telefonos applikációval bármikor és bárhonnan kezelheted, így a nyaralás alatt is, amelyhez több ember is kaphat jogosultságot a saját telefonjáról.

Válaszd a megbízható rendszerünket!

Forrás:

https://www.hellovidek.hu/csalad/2020/08/19/hogy-lehet-biztonsagos-a-csaladi-nyaralas-ime-gyorfi-pal-tanacsai-az-utazashoz?fbclid=IwAR20yHYsi_AmDdPJ79GpPeyWwvOuuOoWQcfi7RgEbo9-_6sbDm3gC74nsFE

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért