Majdnem kenyérből nem eszünk


Egy tökéletes világban nincsenek bűnözők, nem kell féltenünk az értékeinket, a családunkat, minden rózsaszín, puha és meleg. Egy majdnem tökéletes világban elég csak úgy csinálnunk, mintha megtennénk dolgokat a védelmünk érdekében. A való világban pedig az álkamerák csak a filmekben működnek, a valódi biztonsághoz semmi közük. Ezt azonban még mindig sokan nem hiszik el, így a profi távfelügyelet helyett ezzel próbálkoznak.

Egy komolyabb riasztórendszer kiépítése ma már nem jelent hatalmas költséget, mégis sokan hisznek még az olyan olcsóbb megoldásokban, mint például az álriasztó vagy álkamera felszerelése.

Ha komoly céllal választották ki az otthonodat a betörők, és időt szánnak a riasztó alaposabb megvizsgálására, akkor nagyon hamar rájönnek, hogy csak ijesztgetni akarod őket.

Ami viszont talán működhet - természetesen ez nem helyettesíti egy komoly rendszer kiépítését - , az a mozgásérzékelő lámpa. Érdemes akár minden bejárathoz szerelni egyet, a szakemberek szerint ugyanis ez elbizonytalaníthatja a betörőket, mivel annak jeléül veszik, hogy az adott háznál vigyáznak a biztonságra. Másrészt pedig a környékbeliek, akik tudják, hogy senkinek nem lenne szabad ott tartózkodnia, azonnal felfigyelnek a fényáradatra.

Persze az igazi megoldás a valódi riasztó felszereltetése, természetesen egy olyan megbízható távfelügyeleti rendszer üzemeltetőjével, mint például a Patent.

A modern riasztórendszerek ma már bárki számára széles választékban beszerezhetőek. Lehetőség van például olyan rendszert választani, amely a szerződött biztonsági szolgálatot riasztja. A Patent komoly hangsúlyt fektet az ügyfeleire, hiszen számára a biztonság minősége az első. Te se érd be álmegoldásokkal, keresd a valódi védelmet, kérj segítséget az alábbi elérhetőségeken!

SECURITY PATENT KÖZPONT
9024 Győr, Mécs L. u. 7.
Telefon: +36/96/512-630
Fax: +36/96/512-633
Web: www.securitypatent.hu
E-mail: info@patentcsoport.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jó munkáért megbecsülés jár

Az üresen hagyott ház is lehet biztonságban!

Pár kattintás a biztonságodért